Styrk jeres CSR profil

Uanset om du ønsker at finde den perfekte firmagave til dine kolleger, eller gerne vil indgå et samarbejde med os om at aftage dine restprodukter, står vi klar til at tage snakken med dig.

Vi samarbejder både med store og små virksomheder om at udvikle og levere lækre og bæredygtige oplevelser.

Christen til et event
Rest materiale løber gennem Rolfs hånd

Vi skabe unikke spiritus

af jeres rester

Cirkulær produktion udnytter ressourcerne til fulde og bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Vi ønsker at give danske virksomheder nye muligheder inden for cirkulær økonomi og på den måde bidrage til jeres bæredygtige vision. 

Lad os tage en snak om hvordan vi kan få det bedste produkt ud af jeres restmateriale.

Skab en unik spiritus sammen med REST Destilleri

Rester

Produkt

Vi mener at alle fødevarer skal tjene et formål – også dem, der i dag blot bliver smidt ud. Sammen kan vi skabe innovative løsninger der udnytter ressourcer til fulde.

Hånd der holder et målebæger med spiritus

Med bæredygtighed i centrum skal slutproduktet selvfølgelig også være en lækker smagsoplevelse. Heldigvis er vi eksperter til vores håndværk.

Co-creation

PR og CSR

Fra tanke til slutprodukt er vi på en fælles rejse, hvor vi sammen udvikler et helt særligt produkt ud fra jeres unikke restmateriale.

Sæt handling bag ordene og vis verden, at I går foran og finder nye løsninger at bidrage til en cirkulær produktionskæde

En lækker og

meningsfuld firmagave

Er du på udkig efter den perfekte firma- eller julegave til dine kolleger? Giv en god smagsoplevelse med god samvittighed ved at tilbyde vores lækre spiritusprodukter. Vi lover, at dine kolleger bliver vilde med dig, samtidig med at vi sammen skubber spiritusbranchen et lille nøk i den grønne retning.

Firmagave bestående af Rest Gin