Vi er REST

I dag genanvender vi som samfund en lang række ressourcer i stedet for at smide dem ud, og hos REST Destilleri vil vi gøre det samme med alkohol. Med en nysgerrighed på grønne og innovative alternativer til traditionel spiritusproduktion udfordrer vi branchens traditionelle metoder til gavn for virksomheder og verden omkring os.

Fra gård til glas

Vi holder til på Elmegaarden nær Aarhus, hvor vi til daglig nørder i smagsnuancer og bæredygtige produktionsmetoder og naturligvis destillerer kvalitetsspiritus af restprodukter. Vi kan lide at eksperimentere, og vi arbejder hver dag på at perfektionere processen – fra restalkoholen ankommer til gården, til det nye spiritusprodukt sendes til kunden.

Erik, Rolf og Christen i en samtale
Missionen er at skabe et spirituskoncept baseret på restprodukter
Visionen er at udvikle fremtidens spirituskoncept med nutidens værdier

Historien

Det starter og slutter med rester

Manglende tilgængelighed af bæredygtig spiritus forenede tre studerende på Århus erhvervsakademi, der alle så potentiale i at tænke produktion af alkohol ind i en cirkulær proces. I de gamle staldbygninger på Elmegaarden lidt nord for Aarhus byggede de selv produktionslokaler og gik i gang med at lede efter restprodukter, som de kunne lave spiritus af. I dag består REST Destilleri af seks mand, der hver dag eksperimenterer med nye metoder og udvikler spiritusprodukter af højeste kvalitet.

Produktionen af spiritus er et fantastisk håndværk med stolte traditioner, som vi værner om, men samtidig forsøger at rykke. Selv den mest stolte industri skal følge med tiden, og uden at være hellige har vi miljøet for øje i alt, hvad vi laver. Det oplever vi en begejstring for fra både små og store virksomheder.

Vil du høre mere om vores samarbejde med virksomheder?

Vores proces

Rester

Produkt

Vi mener at alle fødevarer skal tjene et formål – også dem, der i dag blot bliver smidt ud. Sammen kan vi skabe innovative løsninger der udnytter ressourcer til fulde.

Hånd der holder et målebæger med spiritus

Med bæredygtighed i centrum skal slutproduktet selvfølgelig også være en lækker smagsoplevelse. Heldigvis er vi eksperter til vores håndværk.

Co-creation

PR og CSR

Fra tanke til slutprodukt er vi på en fælles rejse, hvor vi sammen udvikler et helt særligt produkt ud fra jeres unikke restmateriale.

Sæt handling bag ordene og vis verden, at I går foran og finder nye løsninger at bidrage til en cirkulær produktionskæde

Et nyt alternativ til samarbejdspartnere og forbrugere

Det skal være nemt at gøre noget meningsfuldt. Derfor har vi lavet et simpelt setup, der passer til alle typer af samarbejdspartnere. Har du restalkohol eller andre drikkelige rester, har vi faciliteterne til at skabe et spændende produkt, som du kan sende tilbage på markedet. Vil du vide mere om vores samarbejde med virksomheder?

Spiritusproduktion er et fantastisk håndværd - Erik, Christen og Rolf giver hånd

En grøn dimension til din forretning

Rester er ressourcer, og hos REST gør vi noget ved al den alkohol, der bliver kasseret, fordi produktet er gået over dato. Det gør vi gennem samarbejde med forskellige virksomheder, der har set værdien i udnyttelsen af rester og er begejstrede for vores tilgang. Flere er allerede blevet samarbejdspartnere Smukfest og det kan du også blive. Skal vores næste samarbejde være med dig?

Vil du høre mere om vores samarbejde med virksomheder?

…eller er du klar til at skåne miljøet?​

…eller er du klar til at skåne miljøet?