Aldersbekræftelse

Ved at klikke på jeg er over 18 år, bekræfter man aldersgrænsen og overholde ovenstående erklæring.

Unge, der er fyldt 18 år, må købe alkohol med en alkoholprocent over 16,5 %

Eller

🎉 Gratis fragt 🎉

Firmagave bestående af Rest Gin

Twoday IT Minds

Hvad giver man en machine learning specialist i julegave?

IT Minds er et af de skarpeste konsulenthuse i Norden. Med over 200 it-konsulenter har virksomheden siden 2010 hjulpet nogle af Nordeuropas største virksomheder. Men udover en urokkelig faglig og professionel stolthed har IT Minds også et stort fokus på sociale initiativer og sjove idéer.

Skrevet af: Jakob Kragelund Larsen

Skrevet af: Jakob Kragelund Larsen

20. marts 2023

twoday IT Minds

Da vi i REST Destilleri mødte IT Minds var der derfor hurtigt en gensidig interesse i at lave noget sammen. Heldigvis synes IT Minds godt om vores koncept om bæredygtig spiritus, og vi blev derfor enige om at gå sammen om et projekt.

Efter en benhård trial-and-error periode viste det sig dog hurtigt, at man ikke kan lave spiritus på neurale netværk og komplekse software-systemer. Med udgangspunkt i vores upcyclede kartoffelpulver-gin udarbejdede vi derfor i stedet en specialflaske til deres medarbejdere, som kunne bruges til julegaver. Det endte ud med at blive til 220 flasker á 200ml.

Quote IT Minds:

”Vi synes fra start at REST Destilleri havde et fedt koncept. Ginnen var derfor en sjov og anderledes julegave, som alle vores medarbejdere blev glade for. Det er da også fedt at det nu er med lidt bedre samvittighed, når vi skal have lidt ekstra lækkert at drikke til fredagsbaren.”

Samtlige IT Minds medarbejdere fik deres helt egen unikke bæredygtige gin i julegave, hvilket resulterede i at IT Minds reddede 378 kilo restmateriale. 

…eller er du klar til at skåne miljøet?