REST Destilleri går forrest i udviklingen af grøn spiritus
Det er efterhånden lidt tid siden, at vi startede et nyt og spændende kapitel inden for spiritusproduktion. Nu har vi slået kræfterne sammen med Hjortu Destilleri, som er blevet en del af REST Destilleri. Med dette nye dynamiske partnerskab håber vi at gentænke branchen og skubbe grænserne for håndværk og bæredygtighed.
Skrevet af: Jakob Kragelund Larsen
14. Maj 2024
Det innovative og det traditionelle
REST har fra starten været et eksperimenterende og udforskende destilleri, hvor vi kommer med unikke perspektiver på genanvendelighed og en ny måde at anskue spiritusproduktion på. Hjortu Destilleri har års erfaring med bourbon whisky produktion og gærstammeudvikling, hvor traditionel spiritusproduktion møder videnskab.
Vi tror derfor på, at fusioneringen skaber den perfekte balance og håber at gøre REST Destilleri til den førende producent af exceptionel spiritus, der udstråler bæredygtighed og kvalitet.
Vi ønsker med andre ord at blive Danmarks grønneste destilleri, og med vores idylliske omgivelser i Trige uden for Aarhus, har vi den perfekte kulisse for vores lille miljøbevidste destilleri.
En smagsprøve på fremtiden
Og vi er jo allerede i gang med at udleve drømmen! REST Destilleris innovative lavendelgin har allerede nydt bred anerkendelse for dens unikke smagsprofil og forpligtelse til bæredygtighed. Men det er kun begyndelsen! Hvor der er et restmateriale, er der en spiritus! Vores koncept er derfor i høj grad projekt-orienteret og vi glæder os til at løfte sløret for mange flere typer spiritus på restmaterialer. Vi håber at du vil være med på rejsen og glæder os til at skåle med dig for en grøn og velsmagende fremtid!
Om holdet
Der er et større hold bag REST Destilleri, som hver især bidrager med hver sin kompetence. Men aller forrest står Erik Sig Hansen som administrerende direktør og Christen Holbæk som salgsansvarlig.
Derudover er Rolf Munk Nielsen, Niels Lyngkjær, John Smedegaard, Thomas Smedegaard og Jakob Kragelund Larsen medejere og medvirkende i destilleriet.