Politik for refundering og returnerede varer

Returnering
Vores returneringspolitik varer 14 dage. Hvis der er gået 14 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig tilbagebetaling eller bytte.

For at være berettiget til retur skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Det skal også være i den originale emballage.

Varer, der ikke kan returneres:
Gavekort

For at fuldføre din retur kræver vi en kvittering eller købsbevis.

Refund (hvis relevant)
Når din retur er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e -mail for at underrette dig om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi giver dig også besked om godkendelse eller afvisning af din anmodning og tilbagebetaling.
Hvis du er godkendt, behandles din refusion, og der vil automatisk blive anvendt kredit på dit kreditkort eller den originale betalingsmetode inden for et bestemt antal dage.

Forsinket eller manglende tilbagebetaling (hvis relevant)
Hvis du ikke har modtaget en tilbagebetaling endnu, skal du først tjekke din bankkonto igen.
Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage noget tid, før din tilbagebetaling er officielt bogført.
Kontakt derefter din bank. Der er ofte lidt behandlingstid, før der indsendes en tilbagebetaling.
Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din tilbagebetaling, bedes du kontakte os på 

Udskiftninge (hvis relevant)
Vi udskifter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Gifts
Hvis varen blev markeret som en gave, da den blev købt og sendt direkte til dig, modtager du en gavekredit for værdien af ​​dit retur. Når den returnerede vare er modtaget, sendes et gavekort til dig.

Hvis varen ikke blev markeret som en gave, da den blev købt, eller hvis gavegiveren fik ordren sendt til sig selv for at give dig senere, sender vi en refusion til gavegiveren, og han finder ud af om din retur.

Shipping
For at returnere dit produkt, skal du sende dit produkt til: Gammel Landevej 95B, 8380 Trige

Du er ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger ved returnering af din vare. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke. Hvis du modtager en tilbagebetaling vil omkostningerne ved returforsendelse blive fratrukket din tilbagebetaling.

Afhængigt af hvor du bor, kan den tid, det kan tage for dit udvekslede produkt at nå dig, variere.

Hvis du sender en vare over 1000 km, bør du overveje at bruge en sporbar forsendelsesservice eller købe forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.