Aldersbekræftelse

Ved at klikke på jeg er over 18 år, bekræfter man aldersgrænsen og overholde ovenstående erklæring.

Unge, der er fyldt 18 år, må købe alkohol med en alkoholprocent over 16,5 %

Eller

🎉 Gratis fragt 🎉

Billdede ned ved HELLA

REST Destilleri og cocktailbaren Hella sammen om bæredygtig spiritusløsning

På Aarhus Ø er der dukket en ny cocktailbar op, der er udover det sædvanlige. På Hella bliver du ikke blot budt på en udsigt der er svær at slå. Du møder også et virkelig passioneret hold af bartendere, der tør gå forrest og udfordre status quo indenfor branchen.

Skrevet af: Jakob Kragelund Larsen

Skrevet af: Jakob Kragelund Larsen

14. Maj 2024

Hos Hella udfordres de klassiske cocktails på en simpel måde uden at miste den velkendte smag. I den ånd er vi indgået et samarbejde med baren om at levere den mest bæredygtige spiritus på den nemmeste måde for personalet. 

Vores efterhånden famøse “dunkeløsning” er blevet en vinder i restaurantionsbranchen – og det er ikke uden grund. Vi leverer dunke af den spiritus, der ønskes, og aftaler en fast dag om ugen eller måneden, hvor vi kommer og “tanker op”. 

Det betyder mindre forbrug af emballage og gør det nemmere for baren at håndtere likviditetsmæssigt, da der ingen forudbetaling er. Det betales kun for den spiritus, der er brugt siden sidst. 

Det er den nemmeste og mest bæredygtige løsning der findes. Vi skal bare bruge et forventet forbrug af spiritus, og så kører den derfra. Og det skal vi love for, at den gør hos Hella. 

I øjeblikket pryder to slags af vores spiritus deres spændende cocktailkort:

Vi startede ud med en relativt simpel levering, som aldrig slår fejl. Vores klassiske lavendel-gin indgår i cocktailen “Cyanide” og er en sikker vinder. 

Men som altid skulle der også noget helt unikt på bordet. Og tilfældigvis stod vi i en situation, hvor vi havde destilleret et rigtig stort parti af øl fra et bryghus, hvor produktionen var slået fejl og havde endt med at smage for meget af citrus. Med lidt destillationstrylleri er resultatet blevet “REST Destilleri Coriander Booze”, som indgår i cocktailen “Okay, okay”. Og den kan anbefales! 

Samarbejdet om spiritusleveringen startede 1. marts 2024 i forbindelse med Hellas åbning, og vi kunne ikke være mere tilfredse med samarbejdet. Vi er altid glade for at finde ligesindede, der er ligeså passionerede og nørdede som vi er, og som har lyst til at lave noget sjovt og anderledes. 

Så hvis du nogensinde får muligheden for at hoppe forbi Hella på Aarhus Ø, så er det en klar anbefaling herfra!