Aldersbekræftelse

Ved at klikke på jeg er over 18 år, bekræfter man aldersgrænsen og overholde ovenstående erklæring.

Unge, der er fyldt 18 år, må købe alkohol med en alkoholprocent over 16,5 %

Eller

🎉 Gratis fragt 🎉

Drink på Aphotek
Drink på Aphotek

Et møde med Wasted Rosie på St. Pauls Apothek

Nogle restaurantbesøg husker man bedre end andre.

Vores besøg på St. Pauls Apothek var helt og aldeles særklasse. Ikke mindst på grund af restaurantens unikke og eksperimenterende charme, men også fordi at besøget endte ud i et samarbejde, der resulterede i skabelsen af en af restaurantens signaturdrink.

Skrevet af: Jakob Kragelund Larsen

Skrevet af: Jakob Kragelund Larsen

2. marts 2023

St. Pauls Apothek

Vi mødte lidt småtilfældigt St. Pauls Apotheks barchef Grace Anisimoff, mens vi gik rundt i Aarhus og gav smagninger på vores gin – en i øvrigt populær aktivitet. Grace var øjeblikkeligt begejstret over vores koncept, og vi aftalte at tage et opfølgende møde om hvordan vores gin kunne blive relevant bag baren. Her gik restaurantens kompetente og kreative mandskab således i gang med at udtænke den helt perfekte kombination. Frem og tilbage gik det, indtil drinken pludselig stod på bordet: Wasted Rosie.

REST Gin
Del Maguey Mezcal
Dried raspberries
Citric acid adjusted grapefruit juice
Rosemary syrup

Saline solution Wasted Rosie får alle sommerfølelserne frem og kvitterer med den fedeste farve, hvor man næsten kan mærke solens stråler skinne på en. Det er en øjeblikkelig klassiker, som vi håber, at du giver dig tid og lejlighed til at nyde. Det gør vi – hver gang!

…eller er du klar til at skåne miljøet?