Vores besøg på St. Pauls Apothek var helt og aldeles særklasse. Ikke mindst på grund af restaurantens unikke og eksperimenterende charme, men også fordi at besøget endte ud i et samarbejde, der resulterede i skabelsen af en af restaurantens signaturdrink.
Skrevet af: Jakob Kragelund Larsen
2. marts 2023
St. Pauls Apothek
Vi mødte lidt småtilfældigt St. Pauls Apotheks barchef Grace Anisimoff, mens vi gik rundt i Aarhus og gav smagninger på vores gin – en i øvrigt populær aktivitet. Grace var øjeblikkeligt begejstret over vores koncept, og vi aftalte at tage et opfølgende møde om hvordan vores gin kunne blive relevant bag baren. Her gik restaurantens kompetente og kreative mandskab således i gang med at udtænke den helt perfekte kombination. Frem og tilbage gik det, indtil drinken pludselig stod på bordet: Wasted Rosie.
REST Gin Del Maguey Mezcal Dried raspberries Citric acid adjusted grapefruit juice Rosemary syrup
Saline solution Wasted Rosie får alle sommerfølelserne frem og kvitterer med den fedeste farve, hvor man næsten kan mærke solens stråler skinne på en. Det er en øjeblikkelig klassiker, som vi håber, at du giver dig tid og lejlighed til at nyde. Det gør vi – hver gang!